Rovarirtoszaki.hu – Rovar és kártevőirtás Budapesten és Pest megyében

SOS rovar és rágcsálóirtás gyorsan, garanciával Budapesten és Pest megyében

Bolhairtás

VESZÉLYE:

A hétköznapokban elsősorban házi kedvenceinken élősködnek, azonban gyakran megcsípik az embert is. A bolhák csípése betegségeket is terjeszthet, valamint allergiás reakciót is okozhat, ezért is fontos minél hamarabb megszabadulni a bolháktól.

 

TULAJDONSÁGA:
A bolha kb. 1-2 mm nagyságú, sötét színű, vérszívó rovar. Legfőbb ismérve, hogy erős hátsó ugrólábával akár egy méteres távolságra is képes elugrani. A bolha apró, szürkésfehér petékkel szaporodik, a kifejlett bolha élettartama akár több év is lehet. Ahogyan az ágyi poloska, úgy a bolha is jól tűri az éhezést, de ha megfelelő gazdaszervezetet talál, akár naponta is képes vért szívni. A legismertebb bolha fajok az emberbolha, kutyabolha és a macskabolha.

 

IRTÁSA:

A bolhairtás a csótányirtáshoz és az ágyi poloska irtáshoz hasonlóan, irtószer permetezésével történik. A bolhairtás során az egész lakás padlózatát, szőnyegeit és a falakat 1,5-2 m-es magasságig végig kell permetezni. A bolhairtást ideje alatt sem lakók, sem háziállatok nem tartózkodhatnak a lakásban, azonban az irtószer permetezése után 1,5-2 órával, amikor már teljesen felszáradt a padló, akkor már gond nélkül visszatérhet mindenki. Az általam alkalmazott legmodernebb irtószerek a felszáradást követően már teljesen veszélytelenek a melegvérű szervezetekre. A bolhairtást 2 hét elteltével meg kell ismételni.

 

 

Megjelentek lakókörnyezetében rovarok, darazsak, rágcsálók?

Keressen bizalommal, segítek megoldani a problémát!

20 éves tapasztalat

Hivatalos engedély

Garancia

Keressen bizalommal telefonon, vagy emailen. Küldjön fotót, írja le panaszát és a lehető legrövidebb időn belül felveszem Önnel a kapcsolatot!

    Bari István

    Kártevőirtás 20 éves tapasztalattal, rutinnal.
    1156 Budapest, Sárfű u. 25. VII/30.
    Adószám: 68818773-1-42
    Működési Nyilvántartási szám: 279725